Digitale middelen in natuureducatie Je weg vinden in de digitale jungle

Digitale middelen in natuureducatie

16 maart 2019, IVN Landelijk bureau, Plantage Middenlaan 2c, 1018 DD Amsterdam


Welke digitale middelen zijn er eigenlijk en hoe zet je die nou goed in bij je natuuronderwijs aan jongeren? Of wil je juist liever natuur naar de digitale wereld brengen? Hoe vind je dan je weg in een oerwoud aan apps, websites en programma’s?

 

Tijdens de training ‘digitale middelen in natuureducatie’ krijg je een antwoord op al deze vragen. Samen gaan we op pad door de digitale wereld en alles wat zij te bieden heeft. Maar ook maken we kennis met de tekortkomingen en grenzen. Tijdens de training gaan we al heel concreet bezig met een plan hoe jij aan de slag kunt gaan. Zo sluiten we zo veel mogelijk aan op jouw praktijk.

 

Praktische informatie

De training duurt 4 uur (van 10.30 tot 14.30) en is inclusief vegetarische, biologische lunch. De kosten zijn €50,- per persoon. IVN-leden betalen €35,-. Het betalen van de training gebeurt achteraf op basis van een factuur. Tot 10 dagen van tevoren kun je je nog gratis afmelden. Daarna brengen we €5,- administratiekosten in rekening. Mocht je niet komen zonder je af te melden, brengen we het volledige bedrag in rekening.

 

Al enthousiast? Geef je op met het onderstaande formulier

Naam*

Email*

T.b.v. factuur, adres en huisnummer*

T.b.v. factuur, postcode en woonplaats*

Ben je lid van IVN?*
JaNee


Kies een of meerdere trainingen:*
Digitale middelen in natuureducatie - 16 maart 2019Diversiteit onder jongeren in natuureducatie - 23 maart 2019Natuurbeleving met jongeren - 6 april 2019Natuur in de stad - 13 april 2019Jongeren begeleiden - 11 mei 2019Jongeren werven - 18 mei 2019


Heb je nog vragen of opmerkingen?

Wat zijn je verwachtingen van de training? Wat hoop je te leren?*

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*
Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief0