Weekendcursus jongerenbegeleider 23-25 november in Orvelte, Drenthe

Weekendcursus jongerenbegeleider

23 november 2018, De IVN Veldhoeve. Zuideresweg 10, 9441 TZ Orvelte


Duik een weekend lang in de wereld van jongeren en natuureducatie. Tijdens dit weekend duik je in de belevingswereld van jongeren, ontwikkel je natuuractiviteiten en leer je hoe je leiding kunt geven aan een groep. Je krijgt antwoord op vragen als: met welke dingen zijn jongeren bezig? Hoe verschilt dit per levensfase? Hoe maak ik mijn natuureducatie aantrekkelijk? Welke rol kan ik natuurbeleving hierin geven? Wat is groepsdynamiek en hoe ontwikkelt het zich? Hoe kan ik een leidende rol aannemen bij een groep en deze waar nodig bijsturen?

 

Tijdens het weekend krijg je theorie, praktijkvoorbeelden en voldoende tijd om zelf aan de slag te gaan en te oefenen. Dit alles doen we in en rondom boerderij De Veldhoeve in de buurt van het historische dorp Orvelte. Midden in het schitterende eslandschap van Drenthe wordt je omringd door natuur die uitnodigt tot ontdekken en waar je lekker tot rust kunt komen. Tijdens het weekend is er naast het volgen van de cursus ook tijd om van de natuur te genieten. Geef je snel op, want het aantal plekken is beperkt!

 

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 23 november 18.30 tm zondag 25 november 15.00. De vrijdagavond is inclusief een simpele maaltijd.

Kosten zijn €275,- per persoon op basis van volpension en inclusief instructieboekje. IVN-leden betalen €240,- per persoon. Betaling geschied per factuur en dient voorafgaand aan het weekend betaald te zijn. De facturen worden na 7 november verstuurd. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen? Tot 7 november kan afmelden gratis. Daarna maken wij kosten aan de accommodatie en moeten wij helaas €100,- in rekening brengen, ook als je niet deelneemt.

 

Opgeven

Geef je op via dit aanmeldformulier. Let op: je wordt doorgestuurd naar de website van ons moederbedrijf (IVN Natuureducatie).

Meer informatie? Dan kun je altijd mailen naar info@woestelandacademie.nl. Wij helpen je graag verder.0