Jongeren Begeleiden

Wat voor begeleider ben jij? Hoe kun je met jouw houding een groep sturen? En hoe helpen je gedrag en activiteiten daarbij? Hoe verloopt groepsdynamiek eigenlijk? Hoe kun je verschillende soorten conflicten voorkomen, herkennen en oplossen?

Tijdens de training ‘Jongeren begeleiden’ krijg je antwoord op al deze vragen. Je leert over je eigen leiderschapsstijl en andere aspecten van het jongeren begeleiden. Zoals welke middelen je in kunt zetten om om ervoor te zorgen dat iedereen na jouw activiteit wijzer naar huis gaat én een leuke dag heeft gehad.


Op het moment staan er geen trainingen ingepland. Wil je op de hoogte blijven zodra de nieuwe data bekend zijn? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

Is er geen training beschikbaar op een moment of locatie die jou uitkomt? Laat je gegevens hier achter en krijg een melding als deze wordt ingepland.

Blijf op de hoogte

Of stem hem volledig af op jouw of jouw organisatie met een training op maat.

“Ook al had ik al veel ervaring, toch heb ik weer veel nieuwe ideeën opgedaan. En eigenlijk niet alleen voor het werken met jongeren. Hier heb ik ook met andere activiteiten wat aan.”

Deelneemster training Jongeren Begeleiden