Jongeren Werven

Waar vind je jongeren voor jouw groene activiteit? Hoe bereik je en benader je ze? Hoe zorg je ervoor dat ze de volgende keer weer terugkomen? Kun je jouw huidige netwerk gebruiken voor het werven van jongeren? En hoe vorm je een nieuw netwerk hiervoor?

Tijdens de training ‘jongeren werven’ krijg je antwoord op al deze vragen. Je leert om jongeren enthousiast te maken voor jouw activiteit, waar verschillende groepen jongeren te vinden zijn en hoe je ze kunt aanspreken. Dus, heb je een leuk idee voor een natuur- of duurzame activiteit voor jongeren, maar krijg je steeds geen deelnemers te pakken? Of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen om jongeren te zoeken voor jouw activiteit? Deze training helpt je op weg.


Op het moment staan er geen trainingen ingepland. Wil je op de hoogte blijven zodra de nieuwe data bekend zijn? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

Is er geen training beschikbaar op een moment of locatie die jou uitkomt? Laat je gegevens hier achter en krijg een melding als deze wordt ingepland.

Blijf op de hoogte

Of stem hem volledig af op jouw of jouw organisatie met een training op maat.

“De praktische insteek en met medecursisten werken sprak me heel erg aan. Het was niet alleen leerzaam, je bouwt ook een mooi netwerk op.”

Deelnemer WoesteLand Academie