Storytelling over Duurzaamheid

Hoe maak je een thema zo groot als duurzaamheid bespreekbaar? Hoe kun je storytelling of delen van storytelling daarvoor inzetten? En wat maakt een verhaal precies aantrekkelijk voor jongeren van verschillende leeftijden?

Tijdens de training ‘Storytelling over duurzaamheid’ krijg je een antwoord op al deze vragen. Je leert over de sterke kanten en valkuilen van verhalen. Ook leer je over de goede opbouw van een verhaal en leg je de link tussen duurzaamheid en de belevingswereld van jongeren. Voor je het weet maak jij de beste verhalen van allemaal.


Op het moment staan er geen trainingen ingepland. Wil je op de hoogte blijven zodra de nieuwe data bekend zijn? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

Deze graag, maar net even anders

Klinkt deze training leuk maar sluit hij net niet aan waar je naar op zoek bent? Of lijkt dit je echt iets om samen met jouw collega’s te doen? Vraag dan een training op maat aan.

“Ik dacht dat je een geboren verhalenverteller moest zijn om dit te kunnen, maar ik ben erg tevreden met mijn verhaal zo.”

Deelnemer training ‘Storytelling over duurzaamheid’