Praktische Informatie

Contact

Adres
Plantage Middenlaan 2c, Amsterdam

Telefoon
020 – 622 81 15. Bereikbaar onder kantooruren. Let op, je belt naar het algemene telefoonnummer van IVN Natuureducatie (ons moederbedrijf). Vraag naar WoesteLand Academie.

Email
info@woestelandacademie.nl


Informatie voorafgaand aan een training

Heb je je opgegeven voor een training? Dan krijg je een week van tevoren een email met daarin alle informatie die je nodig hebt, zoals de locatie van de training en de contactgegevens van de trainer. Is er nog iets onduidelijk of heb je toch andere vragen? Email ons gerust.


Betalingen

Betaling voor onze trainingen gaat door facturering achteraf. Je krijgt dan een factuur toegestuurd op het opgegeven mailadres door IVN Natuureducatie.
– Meld je je meer dan een maand van tevoren af? Dan is dat kosteloos.
– Meld je je meer dan 10 dagen van tevoren af? Dan rekenen we alleen €5,- administratiekosten.
– Meld je je korter van tevoren af? Dan brengen we het volledige bedrag in rekening. We hebben dan namelijk al kosten gemaakt.

Training op maat nodig?

Wil je graag iets leren over werken met jongeren? Maar staat er bij ons aanbod geen goed aansluitende training? Of op een moment dat je niet kunt? Dan kun je ook een training op maat aanvragen.

Laat je activeren en inspireren

Op het moment staan er geen trainingen ingepland. Wil je op de hoogte blijven zodra de nieuwe data bekend zijn? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.